Zaštita privatnosti

Na internetskoj stranici josipapavicic.com vodimo računa o vašoj privatnosti. U nastavku možete pronaći informacije kako postupamo s prikupljenim podacima kupaca i posjetitelja ove internetske stranice.

 

  1. KUPNJA NA INTERNETSKOJ STRANICI

Kupnjom na internetskoj stranici (ili do neke mjere generiranjem računa na istoj) svaki put nam dostavljate ili je za nas nužno da pristupimo nekoj informaciji koja nam dozvoljava da vas identificiramo (na primjer vaše ime, prezime, email adresa, adresa za naplatu ili dostavu, telefonski broj itd.) (u daljnjem tekstu Osobni podaci). Osobne podatke nam dostavljate u svrhe pregledavanja, kupnje naših proizvoda ili radi korištenja funkcionalnosti stranice te ste slijedom navedenog suglasni s ovim pravilima Zaštite privatnosti, Politikom o kolačićima, Općim uvjetima nabave i upotrebe i drugim dokumentima koji su na stranici navedeni, a koji se primjenjuju u svako doba te koje bi ste trebali proučiti kako biste dali svoj pristanak na iste.

Ne pružanje određenih obveznih podataka može značiti da neće biti moguće izvršiti vašu registraciju kao korisnika ili da neće biti moguće korištenje određenih funkcionalnosti ili usluga koje su dostupne kroz internetsku stranicu.

Ovim putem jamčite da su osobni podaci koje pružate točni i potpuni te pristajete prijaviti bilo kakvu njihovu promjenu. Ako nam dostavite osobne podatke trećih osoba, bit ćete odgovorni za njihovo obavještavanje i pribavljanje njihovog pristanka za dostavu takvih podataka u svrhe koje su naznačene u odgovarajućim dijelovima ovih pravila Zaštite privatnosti. Bilo kakav gubitak ili oštećenje koje bude uzrokovano internetskoj stranici, Kontroleru podataka ili bilo kojoj trećoj osobi putem komuniciranja netočnih, pogrešnih ili nepotpunih podataka na registracijskim formularima će biti isključiva odgovornost korisnika.

 

Kontroler podataka, ukoliko je to prikladno, koristit će osobne podatke za sljedeće svrhe:

 

1.1 Izvršavanje vaše registracije kao korisnika na internetskoj stranici. Osobni podaci koje nam dostavite bit će korišteni kako bi vas identificirali kao korisnika internetske stranice i kako bi vam omogućili pristupanje njenim različitim funkcionalnostima, proizvodima i uslugama koje su vam dostupne kao registriranom korisniku.

 

1.2 Razvoj, usklađivanje i ostvarivanje kupoprodajnog ugovora za proizvode koje vi stječete ili za bilo kakav drugi ugovor s nama, putem internetske stranice. Prihvaćanje aktivacije ove funkcionalnosti znači da će se vaši podatci automatski prikazati u poljima prilikom vaših budućih kupovina, tako da nećete morati utipkavati te podatke ponovno prilikom svake sljedeće kupovine, jer će se isti smatrati valjanima. Možete promijeniti ili izbrisati vaše podatke u bilo kojem trenutku putem dijela s nazivom “Moj račun”. Molimo vas da imate na umu da sigurnost korištenja internetske stranice također ovisi o pravilnom korištenju i spremanju određenih povjerljivih šifri.

 

1.3 Kontaktiranja vas putem emaila radi ugovorene usluge ili obavijesti o sigurnosti internetske stranice, kada je to nužno ili razumno potrebno radi njihove implementacije.

 

1.4 Postupanja i izvršavanja vaših zahtjeva koji su dati koristeći dostupne kanale korisničke podrške vezane uz internetsku stranicu.

 

Obrada podataka trajat će (i) vremensko razdoblje koje je dozvoljeno zakonima, ili (ii) neodređeno vremensko razdoblje (tj. dok ne zatražite da dio vaših podataka ili svi vaši podaci budu izbrisani), ili (iii) dok ne prestane postojati svrha radi koje je prikupljen određeni podatak. Primjerice, podaci koji se odnose na vaše narudžbe biti će obrađivani dok god kontroloru podataka bude nužno držati takve podatke temeljem primjenjivih zakona, a bit će obrisani kada zakonita svrha prestane postojati.

 

  1. POSJEĆIVANJE INTERNETSKE STRANICE

Kada netko posjeti stranicu www.josipapavicic.com koristimo usluge treće strane zvane Google Analytics i Facebook Pixel, a sve kako bi prikupili podatke o posjećenosti određenih dijelova internetske stranice kao i obrasce ponašanja prilikom kretanja kroz internetsku stranicu. Ovi servisi nam služe kako bi saznali koji su dijelovi naše internetske stranice najpopularniji i da detektiramo eventualne probleme ili nelogičnosti u strukturi iste te kako bi mogli ponuditi prilagođene oglase putem Google i Facebook (i njihovih pripadajućih) platformi. Način na koji prikupljamo i obrađujemo podatke je takav da ne omogućava identifikaciju posjetitelja. Ne tražimo niti dozvoljavamo da Google ili Facebook pokušaju identificirati posjetitelje internetske stranice. Više o tome kako koristimo kolačiće na ovoj mrežnoj stranici možete pročitati u Informacijama o kolačićima.

 

Ako budemo htjeli prikupiti osobne podatke preko kojih se može posjetitelje identificirati kroz korištenje internetske stranice, bit ćemo otvoreni oko toga te vas o tome direktno obavijestiti te objasniti za koju svrhu prikupljamo tražene podatke.

 

  1. VEZE NA DRUGE INTERNETSKE STRANICE

Ova pravila zaštite privatnosti ne obuhvaćaju poveznice na ovoj internetskoj stranici koje vode na druge internetske stranice. Te druge internetske stranice nisu obvezane ovim pravilima privatnosti te ako imate pitanja kako neka druga internetska stranica koristi vaše podatke, trebate provjeriti njihovu politiku privatnosti.

 

  1. PRISTUP VAŠIM OSOBNIM PODACIMA

Imate pravo na pristup, ispravak, brisanje ili protivljenje korištenju vaših osobnih podataka koji se nalaze kod nas. Vaša prava možete iskoristiti ako pošaljete zahtjev na 6mm@josipapavicic.com.

 

  1. PROMJENE U PRAVILIMA PRIVATNOSTI

Naša pravila zaštite privatnosti se redovito razmatraju i po potrebi osvježavaju. Pravila zaštite privatnosti su zadnji put osvježena 14. lipnja 2018. godine.

 

  1. INFORMACIJE O KOLAČIĆIMA

Upotrebljavamo kolačiće koji su male datoteke koje sadržavaju informacije o vašem pretraživanju na ovoj internetskoj stranici s glavnim ciljem činjenja pregledavanja iste lakšim. Nijedan kolačić, osim nužnih, neće biti učitan dok ih ne prihvatite preko naše obavijesti koja se pojavljuje u dnu stranice pri prvom posjetu. Molimo vas pročitajte našu Politiku o kolačićima kako biste saznali više o vrsti kolačića koje koristimo, njihovoj svrsi kao i drugim važnim informacijama.

Odaberite valutu plaćanja
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro