Kako vratiti samopouzdanje

Iskustva polaznika prethodnih radionica:

„Draga Josipa, zahvaljujem na jako ugodnom druženju. Zračiš upravo onim sto nam želiš prenijeti, što daje vjeru u ono što nastavljamo primjenjivati u životu i kroz vježbe disanja i prakticiranja ovih 6 točaka.“ G.M.

„Draga Josipa, puno ti hvala na ovom današnjem iskustvu. Neopisivo je koliku moć govora posjeduješ i koliko pomažeš ženama. Svaka žena prije kemo bi trebala na ovakvu radionicu jer tu mogu dobit snagu i samopouzdanje da prihvate bolest i krenu se uzdignute glave borit s njom s mislima ‘Ja to hoću i ja to mogu!’“ I.D.

„Draga Josipa, još ti se jednom zahvaljujem na predivnom iskustvu tvoje radionice. Jako je inspirativna, topla i puna pozitive, kao i ti uostalom.“ N.B.

Kroz radionicu prolazimo zajedno korake koji će vam pomoći da zavolite sebe i prihvatite se bez obzira na sve. Kako bih imala vremena za svakoga od vas, grupe su do najviše 5 polaznika pa rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

PRIJAVITE SE NA LINKU https://goo.gl/N1VtGF

Zajedno ćemo pokušati naći odgovore na neka od pitanja:

  • Što ustvari znači voljeti sebe?
  • Kako zavoljeti sebe i prihvaćati se bez obzira na sve?
  • Kako prihvaćati druge ljude i svaki događaj u svakom danu?
  • Kako biti sretan i zadovoljan bez svega onoga što mislimo da nam treba za sreću, a sa svim onim što imamo sada?

Naučit ću vas kako povezano disati u svrhu dubokog opuštanja. Pokazat ću vam način kojim ćete utišati buku u glavi i tako doći do svoje tišine. Smatram kako su baš tamo svi odgovori koje trebamo i tražimo.

Sve o čemu ću vam govoriti tijekom radionice sama sam isprobala. Sa svim tim alatima i znanjima promijenila sam svoj mentalni sklop i svoju unutrašnjost. Izliječila sam se od karcinoma dojke, posložila životne prioritete te postala sretna i zadovoljna osoba bez obzira na životne okolnosti i situacije. Zavoljela sam se i naučila prihvaćati da je život prekrasan baš takav kakav jest, a ne kakav želim da bude. Život ponekad mora boljeti, a tragedija može postati moje najveće dobro ako joj priđem s prave strane.

Sve to želim podijeliti i s vama.

Život nas uvijek voli,

Vaša Josipa

 

PRIJAVITE SE NA LINKU https://goo.gl/N1VtGF

 

VIŠE INFORMACIJA

Datum održavanja: 18. prosinca 2018. (utorak)

Vrijeme održavanja: 18 – 21 sat

Mjesto održavanja: ZONA boutique health centar, Florijana Andrašeca 18, Zagreb

Cijena radionice: 250 kn

Podaci za uplatu: NAŠA ŠALŠA d.o.o., Zagrebačka avenija 104/b, 10 000 Zagreb, IBAN: 1623600001102494128 (ZABA), poziv na broj: 20181218

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.